Laatste nieuws

Ommelander markt (update 30 juni 2021)

Goed nieuws! Vanaf juli is Mark / Etenkokerij.nl weer aanwezig op de Ommelander Markt. In juli en augustus alleen de 2e zaterdag van de maand: 10 juli en 14 augustus. Vanaf september zal dit de 2e en 4e zaterdag zijn. Kijk voor de precieze data op de site van de Ommelander Markt (hier).

Mark heeft zaterdag 10 juli wel ZEVEN verschillende soepen bij zich. Je kan hier alvast vinden welke dat zijn. Daarnaast neemt hij ook diverse quiches mee, waaronder een quiche lorraine (spek en prei), eentje met tomaten, basilicum en mozzarella, en een quiche met kip, champignons en rode pepers.

Soep (29 mei 2021)

Vrijdag 28 mei hebben mensen soep kunnen bestellen bij Mark (Etenkokerij.nl) . In Meerstad brengen we de soep ook rond of je kan de soep ophalen. We verkopen ze in emmertjes van een liter. Binnenkort komen er weer nieuwe soepen. Houd de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@etenkokerij.nl

Nieuwe Kok (14 mei 2021)

Vanaf mei 2021 staat er een nieuwe kok, Mark Pietersen, aan het roer van Etenkokerij.nl. Dit betekent veranderingen en vernieuwingen. De verkoop op de Ommelandermarkt gaat hopelijk binnenkort weer van start. Maar het bestellen van de maaltijden is gestopt.