Laatste nieuws

Kerstmaaltijden

Vorig jaar had ik speciaal voor de feestdagen ook drie mooie gerechten op het programma staan. Ook dit jaar kook ik weer een wildpeper, een boeuf bourgignon en een vegetarische strudel. Die kunnen opgehaald worden op 22 en 23 december in Meerstad en de Ommelander Markt. Je kan al bestellen maar je hebt nog even de tijd: tot en met maandag 18 december.

Spaarkaart

Vanaf vandaag (14 mei 2023) kan je aan de kraam op de Ommelander markt bij Etenkokerij.nl stempels sparen. Een volle spaarkaart geeft je 50% korting op een quiche of soep naar keuze! En bij elke tien euro aan soep en/of quiche krijg je al een stempel.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Markttijden

In 2023 eindigt de markt om 16.00 en niet meer om 17.00. Kom dus op tijd om geen soep mis te lopen.

Ommelander markt (update 26 augustus 2021)

Goed nieuws! Vanaf juli is Etenkokerij.nl weer aanwezig op de Ommelander Markt, elke 2e en 4e zaterdag. Kijk voor de precieze data op de site van de Ommelander Markt (hier).

Ik heb elke keer verschillende soepen bij zich. Je kan hier alvast vinden welke dat zijn. Daarnaast neem ik ook diverse quiches mee, dat zou maar zo een quiche lorraine (spek en prei) kunnen zijn of eentje met tomaten, basilicum en mozzarella of een quiche met kip, champignons en rode pepers. Het is vast weer moeilijk kiezen!

Soep (29 mei 2021)

Vanaf vrijdag 28 mei konden mensen al soepen bestellen bij Etenkokerij.nl . In Meerstad brengen we de soep ook rond of je kan de soep ophalen. We verkopen ze in emmertjes van een liter. Binnenkort komen er weer nieuwe soepen. Houd de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwe Kok (14 mei 2021)

Vanaf mei 2021 staat er een nieuwe kok, Mark Pietersen, aan het roer van Etenkokerij.nl. Dit betekent veranderingen en vernieuwingen. De verkoop op de Ommelandermarkt gaat hopelijk binnenkort weer van start. Maar het bestellen van de maaltijden is gestopt.