Laatste nieuws

Nieuw op de markt

Op de eerste markt in mei had ik behalve de spaarkaart ook twee nieuwe soepen mee. Die zijn gelukkig erg in de smaak gevallen en zullen zeker weer een keer op het menu staan. De komende keer (28 mei) heb ik naast zes soepen (welke dat zijn, vind je hier), ook twee nieuwe quiches mee: een quiche spinazie-ricotta met een eigen draai en een “Boer’nkiesj”. Weer er op tijd bij, want de quiches gaan vaak hard. Hopelijk tot dan!

Spaarkaart

Vanaf vandaag (14 mei) kan je aan de kraam op de Ommelander markt bij Etenkokerij.nl stempels sparen. Een volle spaarkaart geeft je 50% korting op een quiche of soep naar keuze! En bij elke tien euro aan soep en/of quiche krijg je al een stempel.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Koude start van 2022

De eerste markt van 2022 was wel een uitdaging: er stond een snijdende koude wind. De soepen bleven op de kraam zo wel lekker koel, maar dat was ook echt het enige voordeel! Gelukkig lieten de trouwe vaste klanten hun gezicht nog wel even zien om weer wat soep en quiches in te kopen. (Zowel quiche als soep kan je overigens heel goed invriezen. Laat de quiche wel voor het opwarmen ontdooien.) De marktmeester besloot de markt al om 16.00 te sluiten. Hopelijk is niemand daardoor een soep of quiche misgelopen! Op de pagina soep vind je welke soepen ik volgende keer (22 januari) bij me heb. Hopelijk tot dan!

Volgend jaar

2021 loopt wat anders ten einde dan gedacht (en gehoopt), maar we laten ons niet kisten! Vrijdag 24 december – de laatste Ommelander Markt van 2021 – ben ik er niet bij op de markt. In het nieuwe jaar is de eerste markt op 8 januari en dan heb ik weer mijn kraam vol verse soepen en quiches. Heb je een verzoekje, laat dat dan achter op mijn Facebookpagina en wie weet …

Voor nu in elk geval:

Ommelander markt (update 26 augustus 2021)

Goed nieuws! Vanaf juli is Etenkokerij.nl weer aanwezig op de Ommelander Markt, elke 2e en 4e zaterdag. Kijk voor de precieze data op de site van de Ommelander Markt (hier).

Ik heb elke keer verschillende soepen bij zich. Je kan hier alvast vinden welke dat zijn. Daarnaast neem ik ook diverse quiches mee, dat zou maar zo een quiche lorraine (spek en prei) kunnen zijn of eentje met tomaten, basilicum en mozzarella of een quiche met kip, champignons en rode pepers. Het is vast weer moeilijk kiezen!

Soep (29 mei 2021)

Vanaf vrijdag 28 mei konden mensen al soepen bestellen bij Etenkokerij.nl . In Meerstad brengen we de soep ook rond of je kan de soep ophalen. We verkopen ze in emmertjes van een liter. Binnenkort komen er weer nieuwe soepen. Houd de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwe Kok (14 mei 2021)

Vanaf mei 2021 staat er een nieuwe kok, Mark Pietersen, aan het roer van Etenkokerij.nl. Dit betekent veranderingen en vernieuwingen. De verkoop op de Ommelandermarkt gaat hopelijk binnenkort weer van start. Maar het bestellen van de maaltijden is gestopt.