Laatste nieuws

Ommelander markt (update 26 augustus 2021)

Goed nieuws! Vanaf juli is Mark / Etenkokerij.nl weer aanwezig op de Ommelander Markt, elke 2e en 4e zaterdag. Kijk voor de precieze data op de site van de Ommelander Markt (hier).

Mark heeft elke keer verschillende soepen bij zich. Je kan hier alvast vinden welke dat zijn. Daarnaast neemt hij ook diverse quiches mee, dat zou maar zo een quiche lorraine (spek en prei) kunnen zijn of eentje met tomaten, basilicum en mozzarella of een quiche met kip, champignons en rode pepers. Het is vast weer moeilijk kiezen!

Soep (29 mei 2021)

Vanaf vrijdag 28 mei hebben mensen soep kunnen bestellen bij Mark (Etenkokerij.nl) . In Meerstad brengen we de soep ook rond of je kan de soep ophalen. We verkopen ze in emmertjes van een liter. Binnenkort komen er weer nieuwe soepen. Houd de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwe Kok (14 mei 2021)

Vanaf mei 2021 staat er een nieuwe kok, Mark Pietersen, aan het roer van Etenkokerij.nl. Dit betekent veranderingen en vernieuwingen. De verkoop op de Ommelandermarkt gaat hopelijk binnenkort weer van start. Maar het bestellen van de maaltijden is gestopt.