Soep

Dit waren de soepen van de laatste markt.

24 februari is de eerstvolgende markt waarop ik weer aanwezig ben. Rond 14 februari verstuur ik de nieuwsbrief en update ik hier de soepen.

  • Snert, (g) erwtensoep met diverse soorten (varkens)vlees.
  • Linzensoep (v*) (g), een stevige, kruidige soep die goed vult.
  • Caldo Verde, traditionele Portugese koolsoep (palmkool) met aardappel en chorizo, een smaakvolle combinatie van traditie en warmte.
  • Ribollita, (v*), het wat onbekendere zusje van de minestrone, met o.a. cannellinibonen, palmkool en tomaat.
  • Rode bietensoep (Borsjtsj), een klassieke soep uit de Slavische landen met een geweldig mooie rode kleur! Deze versie is met fijngesneden rundvlees.
  • Spinazie-courgettesoep (v), een knalgroene soep waaraan de spinazie vooral de kleur geeft maar in smaak niet overheerst. Een favoriete soep voor het hele gezin.


(v*) – deze soep is zonder dierlijke producten (vegan)
(v) – deze soep is zonder vlees of vis (vegetarisch)
alle bovenstaande soepen zijn glutenvrij

half bord met rode bietensoep en rode bietjes bij het bord

Bovenstaande soepen verkoop ik op de Ommelander Markt op 24 februari 2024 in Groningen. Nieuwe soepen komen zo’n 10 dagen voor de markt online.

Sta je nog niet op de maillijst? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief. Ik stuur je dan tijdig bericht over het nieuwste aanbod en acties. Je ontvangt een bevestiging per mail. Heb je deze niet ontvangen, controleer dan even je spam. Ook daar niet? Neem dan even contact op.

Heb je zin in een bepaalde soep? Je mag natuurlijk altijd een berichtje achterlaten op mijn Facebookpagina of Instagram!